The factory in 1940 became a new office

Eppstein Uhen ArchitectsJohnson ControlsOne ​​of the West Ellis, Wisconsin20Century40The age of Allis Chalmers The manufacturing plant has been transformed into a new office space. This remodeled building has 130000 square feet of space, maintaining its industrial quality, while turning into a modern office.

The open lounge space has unique furniture that is grouped and placed near the workstation so employees can work together when needed.
Flexible furniture throughout, especially in large conference and seminar rooms, can accommodate more people and meeting needs.



Relevant recommended products

Clear Green Christmas Tree Copper Wire String for Outdoor Indoor Party Christmas Festival Decoration

Low Density Polyethylene Geomembrane Black

Artificial Grass Football Field & Indoor Futsal Field 40mm

Needle Punched Nonwoven Geotextile for River Construction

Superwool Refractory Ceramic Fibre Blanket in Chian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *